Wie ben ik?

Ik wilde altijd al bakker worden en toen ik 16 jaar oud was ben ik begonnen in een bakkerij in Bergen.

Daar heb ik het vak geleerd en is mijn passie voor brood begonnen.

Inmiddels een aantal mooie bedrijven verder heb ik een lang gekoesterde droom verwezenlijkt.

Een eigen bakkerij waar ik al mijn creativiteit in kwijt kan.

Naast dat  ik het fantastisch vind dat je van bijna niets een lekker brood kan bakken, ligt mijn passie bij een eerlijk product.

Een eerlijk product is in mijn ogen natuurlijke stoffen, geen kunstmatige verbetermiddelen en een rustig/langdurig ontwikkelproces.

Die kunstmatige verbetermiddelen zijn in mijn ogen ook niet nodig als je het brood maar de tijd geeft met daarbij natuurlijk de natuurlijke producten om het een brood te laten worden.

Ik voel mij zeer vereerd als er een klant komt, die al lange tijd geen brood kan eten door alle verbetermiddelen die daar bij de doorsnee bakker aan toe wordt gevoegd, en weer van brood kan genieten door mijn gebakken brood.

Mijn passie is niet alleen een heel goed product maken maar ook inspelen op de wensen van de klant, niet vastpinnen op de geijkte soorten maar wat wil de klant en waar liggen voor mij de mogelijkheden.

Daarnaast kan ik de prijs verhoudingsgewijs ook scherp houden doordat ik geen kosten heb van een winkel.

Verder vind ik het belangrijk dat de klant centraal staat, er moet goede service zijn en regelmatig heb ik contact met de klant en vraag naar de tevredenheid, ik sta altijd open voor feedback.

Voor mij als ondernemer zijn dan ook de volgende punten zeer belangrijk:

-een goed product

-duurzaamheid

-klantgerichtheid

-service

-goede prijs

Doordat ik het belangrijk vind dat ik inspeel op de behoefte van de klant wat betreft het product(vorm/maat)en een goede service geef door ook wel eens te leveren op zondag of langer door te werken door op tijd te kunnen leveren, heb ik goede  contacten met mijn klanten en is daar de mond op mond reclame.

Kortom bakker zijn is niet alleen mijn werk maar nog meer mijn hobby en ik wordt voornamelijk gelukkig als ik een prachtig eindproduct in mijn handen heb.

Daarnaast houd ik van mensen en word ik blij als zij tevreden zijn over mijn producten en service.

Super trots ben ik dat ik de enige bakker ben, boven het Noordzee kanaal, die op de eerlijke manier het brood maakt en de waardering groeit bij een al groter wordend publiek.

Nu het klanten bestand en ook de omzet flink aan het groeien is, is de huidige capaciteit van het pand aan de gedempte gracht in Schagen niet langer toereikend.

Met enige regelmaat lopen we elkaar in de weg en de lange werkdagen zijn met name ook te wijten aan het feit dat de 2 ovens niet voldoende bakcapaciteiten hebben

Door Martin Jimmink